Υποκατάστημα: Γρηγορίου Λαμπράκη 17 (Τούμπα)
Υποκατάστημα: Γρηγορίου Λαμπράκη 17 (Τούμπα)

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 6 το πρωί και για τις επόμενες 3 εβδομάδες τίθεται σε ισχύ το νέο lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο με την αποστολή SMS στο 13033 ή με τη συμπλήρωση της φόρμας κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, που είναι διαθέσιμη στο forma.gov.gr ή με χειρόγραφη βεβαίωση (σύμφωνα με το υπόδειγμα) για ειδικούς λόγους.

Η επίσκεψη σε κάποια εμπορία αυτοκινήτων ή συνεργείο θα μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033 όπου αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίσκεψη σε εμπορίες αυτοκινήτων όσο και σε συνεργεία είναι απολύτως ασφαλείς καθώς οι ιδιοκτήτες των μονάδων ακολουθούν πιστά τα αυστηρά πρότυπα που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ και βέβαια τα πάντα απολυμαίνονται ώστε ο ιδιοκτήτης του οχήματος που μόλις έχει επιστρέψει από το συνεργείο να το παραλάβει απολυμασμένο ενώ στις εκθέσεις αυτοκινήτων τα πάντα γίνονται σύμφωνα με ότι ορίζει το υπουργείο Υγείας.